خدمت همگی سلام

1- قصد ناراحتی یا جدایی کسی را نداشتم. به نظر من کار من تنها یک خبررسانی بود

2- همانطور که تمام تالارها مدیر دارد، اشکالی متوجه من نیست. مدیر تالار گالری عکس می توانست آنها را حذف کند.

3- به عرض رها و آیدا برسانم که این عکس ها متفاوت با عکس های تالار خبرهای اجتماعی و فرهنگی است که با کمی توجه به تفاوت های آن خواهید رسید( عکس های تالار خبرهای فرهنگی و هنری خبر و دانستنی هایی در مورد نامزد بهترین بازیگر مرد اسکار بودند در حالی که عکس های تالار گالری مروبوط به فرش قرمز اسکار است)
4 - نمی دانم کجای بازیگر و هنرمند اوباش محسوب می شود؟ به نظر من این دوست عزیز باید در نظرات خود تجدید نظر اساسی کند. در غیر این صورت احتمال اینکه در آینده به مشکل برخورد بسیار زیاداست.

5- به یاد اشکال و تذکر دکتر رامین معاون مطبوعاتی (ایشان رکورد دار تعطیل و لغو امتیاز کردن روزنامه و مطبوعه در تاریخ مطبوعات ایران را دارد) به ماهنامه ایراندخت افتادم. یکی از اشکالات و تذکرات بیشمار رامین به ایراندخت که متاسفانه لغو امتیاز شد انتشار تصاویر بازیگران زدن بود!!!

6- اگر مهدی جان دل نازک ما قصد جدایی از کوچه تنها به خاطر این چند عکس دارد من از همین جا از وی و سایرین که به تبع ایشان قصد جدایی را دارد معذرت خواهی می کنم(اگرچه که هیچ خطایی متوجه من نیست) ( همچنین به نظر من جناب نائب بعد از مزدوج شدن کمی حساس شده است؛ چرا که با توجه به مدتی که با هم بودیم خیلی از جاها که حکم صریح فقهی داشتیم ایشان با مسامحت بیشتری کنار می آمدند!)